ME Itálie - 4. kolo

Zdravím Vás z domova.

Dnes ráno jsme dorazili z Itálie, posledního letošního podniku v rámci ME v Enduru. Cesta byla docela zdlouhavá a hlavně psychicky náročná. Né vždy si člověk vybírá ( nedobrovolně)  ten správný dámský doprovod, bohužel :-(

Abych tedy přešel k té hlavní věci - závodění :-)

Italové opravdu umí a předvedli to především na trati. Jak z jezdeckého hlediska, tak i pořadatelského. Čekal na nás totiž 3-denní podnik se závěrečným motokrosem.

Páteční  den začal docela dobře. Nejdříve se jel ET ( cca 8 minut) a potom v druhé půlce kola CT ( 5 minut). ET se jel vysoko v horách a byl hodně technický. Samé kameny a skály. Domácí jezdci na tomto podkladu jedou neskutečně rychle a moc jsem jim nestíhal :-) Vynahrazoval jsem si to na CT kde jsem zajížděl časy kolem 5.-6. místa. Celkově jsem byl 6. za domácím jezdcem CIARPAGLINIM.

Sobotní závod se nesl v úplně stejném duchu jako pátek. Jelo se akorát o jeden měřený ET navíc. Dvakrát jsem na ET spadl. Povedl se mi druhý měřený ET, který jsem zajel pod 8 minut. Nakonec to stačilo na celkové 7. místo. Docela spokojenost. Úspěchem bylo, že jsem nezničil motorku, což na kamenech v Itálii je hned.

V neděli už následoval závěrečný motokros s pořádně nabroušenými skoky ! :-) Snažil jsem se neupadnout a povedlo se. Ke konci mi už docela motorka padala z rukou tak jsem se snažil jet na jistou. Dojel jsem 7.

Závody bych zhodnotil velice kladně, až na pár drobností které jsem hodil za hlavu… :-)

V součtu všech tří dnů jsem dokončil ME v Itálii na 6. místě.

PS: zítra dodám fotky

Zdraví Vás Lenny

Tags:

4 komentaru na “ME Itálie - 4. kolo”

  1. Pavel napsal:

    Tak ti Lenny moc gratuluji,zajel jsi to parádně! Pokud se příští rok posuneš do třetího místa,bude to nádhera! Ještě taková technická poznámka: Milan Engel je ve tvých výsledcích napsán 2x měl by mít více bodů a měl mít lepší umístění,v těchto výsledcích mu upřeli jeden závod a hodnotili ho samostatně jako někoho jiného! Nakonec se podívej sám! Přeji Ti hodně úspěchů! Pavel

  2. Lenny napsal:

    Ahoj,

    děkuji ti za gratulaci :-) příští rok se budu snažit jet ještě lépe. To třetí místo asi nedopadne ale o příčku lepší umístění by se mi určitě líbilo.

    Máš pravdu, Andělín by se měl posunout na 12. místo protože to nějak popletli. Snad to brzy opraví, jsou to výsledky z oficiálních stránek pořadatele ME. Odkaz je : http://www.daihatsueuropeanendurochampionship.com

    Díky.Lenny

  3. Jíra napsal:

    Gratuluju k parádnímu umistění a těším se na fotky! :)

  4. Lenny napsal:

    Jira :

    Díky :-)

    Fotky již jsou on-line na hlavní stránce :-)

Zanechat komentar