O pohár města LITOMĚŘICE

V sobotu jsme se vydali do Kamýku na dvouhodinový závod jednotlovců v disciplíně Cross Country.

Závod byl vypsán na 2 hodiny. Dopoledne startovali hobbici (cca 150 jezdců) a odpoledne jsme startovali my, licence. Bylo nás kolem 50 jezdců. Trat´ byla natažena na loukách, poli a také po lese. Byla převážně technická.


Pořadatelé postavili i extém test. Klády, kameny, pneumatiky…. Většinou lidem dělal docela problémy ale těžký nebyl. Dal se projet bez problémů.

Jako vždy následovala FMX show, Kuchty a Pilníka. Protože celý den foukal silný vítr, show se konala až po dojetí našeho závodu. Trochu se to protáhlo i s vyhlašováním, ale ceny to vynahradily :-)

Abych to shrnul. Jelo se mi celkem pěkně, první 1:15 hodiny jsem držel celkem vysoké tempo. Po natankování (jako vždy) jsem zvolnil - už nebyla síla :-(  náskok jsem měl dostatečný, takže nebylo kam spěchat. Kolo se jezdilo kolem 12 minut.

Ve fotogalerii, která je ZDE naleznete i další fotky teamových kolegů . St. číslo 51 - Jan Fajstavr , 770 - Pavel Dvořák Čert

Tags:

5 komentaru na “O pohár města LITOMĚŘICE”

  1. Jíra napsal:

    Blahopřeju! Škoda, že jsme museli odjet dřív - mohl jsem alespoň okouknout extrém a příště to alespoň zkoušet. :)

    Ať Itálie klapne podle představ!

  2. Lenny napsal:

    Díky za přání….. :-) Budu se snažit.

    Jinak start v Bezince se mi vůbec nevydařil, netrefil jsem se na našlapovačku a startoval jsem z posledního místa :-( Z extrému mám nějaké kratší video, tak mohu poslat… :-)

  3. Pavel napsal:

    Moc ses mi líbil,jel jsi to perfektně! Skoro 50 km/h průměr je na Kamýku hodně dobré!

  4. Lenny napsal:

    Pavel:

    Díky moc, snažil jsem se jet co to šlo. Ke konci mi ale došla síla (jako vždy na 2-hodinách CC), tak jsem musel zvolnit tempo :-)
    Ale závody pěkné…. Tys taky závodil ?

  5. Pavel napsal:

    Nezávodil jsem !Tentokrát jsem byl jen jako divák a doprovod!

Zanechat komentar