Endurosprint Košťálov – MČR

Zde nás čekalo nejhezčí depo v ČR. Perfektní kemp se zázemím tak jak se sluší a patří. Předpověď počasí nevypadala moc slibně, ale v sobotu se dopolední závod odjel za sucha. Začalo pršet po 12h kdy startoval PČR a ten si to náležitě užil.

Endurotest byl celkem dlouhý. Jezdil se kolem osmi minut. Opět česká klasika – úzká motanice mezi stromama a starýma kolejema. Naštěstí jen asi polovina testu. Druhá polovina byla celkem do jízdy a objevily se zde rychlejší pasáže. Škoda, že v tomto duchu nebyl celý test. Na závodech jako je Mistrovství Evropy nebo šestidenní nenajdete takhle zamotané a pomalé testy.
Crosstest byl pěkný, rychlý. Sice byl krátký (jezdil se kolem 3minut) ale to vůbec nevadilo i tak se zde dal najet celkem slušný náskok na soupeře.

Ze soboty na neděli dost pršelo, takže to pěkně klouzalo. Vyjely se hluboké koleje ale i tak bylo vše průjezdné. Škoda, že pořadatel zrušil páté i šesté kolo. Dle mého názoru se to mohlo dojet celé.

Celkově jsem obsadil 4.místo v kategorii E3 na motocyklu BETA 300 RR a průběžně jsem na 3.místě. Další podnik nás čeká v Polsku v půlce července.

Zanechat komentar