Endurosprint Radvanice

Zdravím všechny,

tak máme za sebou další podnik endurosprintu pod hlavičkou AČR, který se jel v Radvanicích u Trutnova.

Endurotest se jezdil kolem 4minut a byl spíše pomalejší. Obsahoval dvě blátivé sekce a pak pár míst s většíma kamenama. Jelo se i trochu po lese což bylo fajn, alespoň se tolik neprášilo.

Crosstest se jezdil kolem 3:30min a byl celý natažený do rychla. Škoda že takových testů se v ČR nejezdí víc. Jeden lehčí výjezd a taky dva táhlé s odskokem na konci. Do cíle se jelo přes dva skoky.

Přejezd byl dlouhý asi 15 minut a vedl po lesích a loukách. Obsahoval jednu průjezdní kontrolu. Původně se mělo jet 6kol ale oba závodní dny byly zkráceny na 5kol. Klidně to mohlo zůstat podle původního plánu.

Sobota : Startovali jsme ráno v 8 hodin. E3 vyjížděly na trať jako první. První ET se neměřil. Počasí vyšlo parádně, nebylo vedro. Celý den jsem se snažil na motorce srovnat ale moc se mi to po delší pauze nedařilo. 3x jsem upadl na testech takže to bylo dost znát na výsledném čase vzhledem k poměrně krátkým testům.

Neděle: Tentokrát jsme startovali v poledne po přeboru. Počasí zase vyšlo super, akorát už začalo být docela vedro a taky se na trati začalo prášit. První ET se opět neměřil kvůli nějakým změnám v podmáčených místech testu. Od prvního měřeného CT se mi jelo líp než v sobotu a bylo to vidět i na časech. Na CT jsem se zlepšil skoro o 10s a na ET o 5s. Ještě pořád ale není jistota v těžších úsecích, tak doufám že pravidelným tréninkem se do toho opět dostanu :-) Absolutně v neděli z toho bylo 11.místo a 5. Místo ve třídě. Je co zlepšovat takže zase musím pořádně makat na fyzičce.

Další závod se jede za 14 dnů v Klatovech (Endurosprint), pak následuje moje oblíbená lokalita v Polsku, Walbrzich (Enduro) kam se docela těším.

Zdraví Lenny

PS: Fotky dodám do konce týdne až budou doupravené

Zanechat komentar