pokračování ISDE, 5. a 6. den.

5. Den

Jede se opět nový okruh. Jak se ukazuje přejezdy jsou pouze po silnici a šotolinových vložkách. Vyloženě odpočinkový den. Testy jsou moc pěkné. První ET se jede v pískovně. Střídá se měkký písek s tvrdým podkladem. Je to docela technicky náročné a vzhledem k tomu že jsme si test procházeli před 8 dny, nic si nepamatuju :D dost se toho jede na oči a člověk pamatuje jen pár míst. Následuje cross test na motokrosové trati s lavicema a tobogánama. Chvíli se motá mezi hustým jehličnatým porostem kde je nahrabaná hlína a není nic vidět. Končí to motanicí na strništi. Přejíždíme na cross test kde si pořadatel připravil nějaké klády a 10ti minutový hezky namotaný test. Táhlé a rychlé zatáčky, drážky najeté po Trophy. Moc hezké svezení. Škoda že se podobně svižné testy nestaví v CR. Závěrem kola jedeme již každý den absolvovaný cross test. Část je překolíkovaná a k cíli jsou větší a hlubší koleje. Celkem makačka na fyzičku. Druhé kolo obrazíme v podobném stylu. Moc se toho nemění a testy si docela užívám.

Zůstáváme na 9. Místě v klubové soutěži.

6.den

Pořadatel trochu zklamal, závěrečný motokros se jede po asfaltu a louce. Přímo na Sachsenringu. Strategii jsme si již řekli na konci 5. Dne. Dojet v klidu a nikde se nezranit nebo nezničit motorku. Moc se toho už dohnat nedá ale ztratit se dá dost. Všichni dojíždíme v pohodě a bez pádu :-)

Celkově tedy : 9. Místo v klubové soutěži družstev !!!!

Tímto bych chtěl poděkovat výbornému zázemí, sponzorům, fotografům, fanouškům, kuchaři ( takhle luxusní českou kuchyni jsem dlouho nejedl ) a všem doprovodům kteří se o nás celých 10 dnů starali. Samozřejmě děkuji i Motoklubu Chrastava a managerovi Liborovi Proboštovi.

Pokud budete mít jakýkoliv dotaz ohledně ISDE napište mi nebo se zastavte v Janovicích na závodech…. Rád vše zodpovím :-)

Fotky jsou ZDE a ještě vložím odkaz na Rajče.

PS: Dušan jel celou ISDE se zlomeným 9. žebrem…..

Zdraví Lenny.

Zanechat komentar