CC dvojic Martinice 2011

Zdravím fanoušky ,

o víkendu jsem se s Petrem Huškem zúčastnil závěrečného závodu seriálu CC dvojic v barvách KTM UNIVOK teamu. Tentokrát se jelo v Martinicích. Trať byla jako vždy perfektně připravena, v pátek navečer proběhlo zaváděcí kolo ( což je super věc, nemusíte chodit trať pěšky až do noci ).

Co se týče pořadatelů, tak nemůžu nic než jen chválit. Celý seriál probíhal perfektně, každý závod bez chyby. Stánky s občerstvením také nechyběly. Sociálky taktéž paráda. Škoda jen, že aspoň na podobné úrovni nejsou republikové závody :(

A teď k samotnému závodu. Průběžně jsme byli na prvním místě, takže nám stačilo pohlídat si dvojici Hendrich - Míl, stačilo nám dojet za nima aby to vyšlo na 1. místo. Start se mi povedl hodně dobře, od první zatáčky jsem byl první takže mi nikdo nenahazoval brejle. Klasicky po druhém kole mi ztvrdly ruce takže následovalo střídání. V průběhu závodu jsme se propadli na druhé místo. Ke konci závodu jsme začali ztracené první místo dohánět. Za kolo jsem stáhl Ráďu Míla na rozdíl jedné zatáčky, ale bohužel jsem dojel jezdce o kolo zpět který zrovna začal strašně závodit. Bylo to před lesním úsekem kde nešlo předjet a  tento jezdec jel hodně pomalu. Ještě došlo ke kontaktu takže jsem si o něj ohnul přední kotouč a musel jsem zvolnit. Ráďu ” Amíka ” jsem už nedojel protože za 2 kola se mával konec. Škoda, ale takové jsou závody.

Celkově to ale na první místo v seriálu stačilo, takže spokojenost :)

Odpoledne se v Martinicích jel ještě závod PROLOG dvojic na trati s umělýma překážkama. V první rozjížďce mi vběhlo pod kola asi 5-ti leté děcko, takže jsem to se štěstím zastavil a nepřejel ho. Nakonec mi pořadatel dal automatický postup do další rozjížďky takže jsem mohl pokračovat. Další jezdce jsem už vyřadil bez problémů s docela slušným náskokem. Do finále jsem se dostal s P.Markvartem ” Mečounem”. Celkově to bylo docela vyrovnaný ale vyhrál jsem o necelou vteřinu :)

První cena byla vypsána na 5000,- CZK, takže hodně dobrý.

Fotogalerie najdete pod článkem.

Další závod se jede tento víkend ve Francii v rámci Mistrovství Evropy. Je to třídenní finále.

Po návratu z Francie zase přidám nějaký report.

Fotogalerie č.1  by Martina Hušková

Fotogalerie č.2  by ” Kostěj Nesmrtelný “

Fotogalerie č.3 by Iveta Brendlová

Fotogalerie č.4  by Motodejv

Jeden komentar na “CC dvojic Martinice 2011”

  1. Jíra napsal:

    Tak teď stačí každý víkend vyhrát prolog a je vystaráno. :)

Zanechat komentar