ME Polsko

Zdravím již z ČR.

co se týče popisu tratě a závodu bylo to jak přes kopírák se závodama vloni :) stejné vložky i přejezdy. Kdo bude chtít tak článek nalezne o 2 strany zpět v hlavním menu. Počasí bylo také stejné jako vloni a tady přikládám fotogalerii opět z loňska  FOTO ZDE

Na těchto závodech jsem si snad vybral smůlu pro letošek co se techniky týče. Celou sobotu jsem měl problémy se zadní brzdou a vždy mi v půlce vložky přestala brzdit. Na Cross testu se s tím jelo špatně a protože byl dost rozbitý a na písku tak jsem zatáčky jen s předkem přetahoval anebo se klasicky zapíchl do tobogánu. Taky se mi během dne začala ztrácet voda, takže jsme dolívali v každé časovce. Nemohli jsme příjít na to kde to teče. Do motoru netekla a do válce taky ne, to jsme věděli. Protože se jelo močálama a bažinama z motorky obalený pískem tekla voda každou chvíli. V cíli jsem vyměnil komplet brzdu a motorku před předáním přezul a připravil na druhý den. Díky technickým problémům  z toho bylo 12. místo ve třídě.

Druhý den jsem odstartoval, dojel akorát do cross testu ( kde klasicky zase přestala brzdit brzda ). V první časovce jsem opět dolili vodu a hledali odkud to teče. Nakonec jsme sundali i kryt motoru a všechno prošli, když voda hrkla ven a chladiče vytekly během minuty musel jsem skončit abych motorku nezničil. Nakonec bylo prasklé papírové těsnění pod velkým spojkovým víkem ( těžko říct jak se to stalo, nejspíš od kamene, větve nebo blbá shoda náhod ). Vyměnit nešlo protože by napadal všechen písek do motoru, takže jsem musel odstoupit.

Motor je už na ponku a naštěstí není absolutně poškozený, takže ho čeká akorát výměna všech o-kroužků a samozrejmě toho papírového těsnění. Alespoň jedno pozitivum z těchto závodů :)

Do Košťálova bude snad v pořádku a na další evropě budu muset zatáhnout za plyn a dohnat bodovou ztrátu, snad se bude dařit.

Zdraví LENNY

Zanechat komentar